Шахтар – Динамо: Сабо розповів, за кого буде вболівати у Класичному і згадав Луческу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
796
1 голос
Шахтар – Динамо: Сабо розповів, за кого буде вболівати у Класичному і згадав Луческу
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер національної збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо поділився думками про гру Шахтар – Динамо і висловився про Мірчу Луческу.

Йожеф Сабо вважає, що склад у донецького Шахтаря сильніший, ніж у Динамо, але досвідчений фахівець також заявив, що й столична команда показує сильний футбол. 

«Обидві команди набрали хорошу ходу під кінець сезону. Дуже непогано зарекомендував себе Шовковський, я за нього вболіваю, він молодець, у нього все виходить. 

Але у Шахтаря склад все ж таки сильніший, у киян дуже багато молоді. Особливо в центрі захисту і вони роблять помилки. Однак в цей важкий час обидві команди показують хороший футбол‎».

Екснаставник Динамо зізнався, що, на його думку, колишньому тренеру киян Мірчі Луческу було байдуже на результати команди.

«Я не можу критикувати Луческу, але мені здається, що останнім часом, коли він був, йому все було якось байдуже – переможе чи програє. Це моя думка з огляду на те, що я бачив по грі. Не було необхідної дисципліни. А у Шовковського гарна ігрова дисципліна, за рахунок її вони багато перемагають», – сказав Сабо для «УПЛ-ТБ».

  • Динамо зіграло 27 матчів у чемпіонаті України та з 63-ма очками займає другу позицію у турнірній таблиці УПЛ. Лідирує з 67-ма пунктами в активі  Шахтар.
  • У наступному турі кияни та донеччани зійдуться в очній битві. Гра запланована на 11 травня, початок о 18:00.