Коли стартує новий розіграш УПЛ сезону 2024/25: названо точну дату – деякі команди пропустять початок

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
67
1 голос
Коли стартує новий розіграш УПЛ сезону 2024/25: названо точну дату – деякі команди пропустять початок
УПЛ. Фото: Google
У середу, 8 травня, стало відомо, коли розпочнеться новий сезон в Українській Прем'єр-Лізі та як на цьому позначиться участь нашої країни в Олімпіаді в Парижі.

Новий сезон Українській Прем'єр-Лізі планували розпочати 10 серпня, але сьогодні, 8 травня, з’явилася новина, що розіграш чемпіонату нашої країни стартує 3 серпня, адже таке рішення під час онлайн-конференції утвердили клуби УПЛ. Про це стверджує ТаТоТаке.

Джерело стверджує, що розпочати сезон 10 серпня планували через участь нашої збірної в ОІ-2024, але досі невідомо, гравці з яких клубів та у якій кількості будуть викликані Русланом Ротанем, тому дату змінили на 3 число.

«Цей результат дещо дивний, враховуючи, що спочатку клуби говорили про можливість провести перший тур на тиждень пізніше – 10 серпня.

Головним чинником для перенесення була участь збірної України на Олімпіаді-2024 у Парижі. Але список кандидатів до збірної досі не оприлюднено, у зв'язку з цим – вирішили починати раніше».

Також стало відомо, що клуби УПЛ, з яких до табору молодіжної збірної для участі в Олімпіаді викличуть двох і більше футболістів, то ці команди пропустять перший тур чемпіонату України.

  • Збірна України гратиме матчі групового етапу ОІ-2024 24, 27 та 30 липня. Фінальний поєдинок турніру запланований на 9 серпня.
  • Суперниками команди Руслана Ротаня на змаганні будуть Аргентина, Ірак та Марокко.