Суд в Лозанні виніс рішення щодо правонаступництва Металіста: коментатор видав гарячий інсайд

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2574
1 голос
Суд в Лозанні виніс рішення щодо правонаступництва Металіста: коментатор видав гарячий інсайд
Олександр Ярославський. Фото: Google
Футбольний коментатор Віталій Волочай розказав, що САЅ вже ухвалив рішення, що нинішній Металіст не є правонаступником старого харківського ФК.

Віталій Волочай посилаючись на неназвані джерела розповів, що спортивний арбітражний суд у Лозанні (САЅ) ухвалив доленосне рішення щодо харківського Металіста.

Клуб Олександра Ярославського, який у поточному сезоні грає в Першій лізі, не є правонаступником старого Металіста, отже не повинен виплачувати борги цієї команди.

«Суд вважає, що Металіст 1925 має більші підстави для того, щоб вважатися наступником. І через те, що нинішній Металіст став Металістом лише через п'ять років після банкрутства, за цей час з’явився Металіст 1925, який використовував ідентику і сторілайн харківського футболу, новий Металіст не є правонаступником старого Металіста.

Новий Металіст нічого нікому не винен. Новий Металіст абсолютно чистий від всіх боргів», – сказав Волочай в інтерв’ю ютуб-каналу КДК.

  • Металіст після 25 ігор має в активі 28 очок та займає 14 сходинку у турнірній таблиці Першої ліги (Група вибування).
  • У наступному турі харків'яни на формально домашньому полі прийматимуть Гірник-Спорт. Поєдинок заплановано на 11 травня. Початок гри о 12:30.