«Українські футбольні кисельов і соловйов»: Олександр Шевченко розповів про медіакіллерів на службі у Павелка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1411
1 голос
«Українські футбольні кисельов і соловйов»: Олександр Шевченко розповів про медіакіллерів на службі у Павелка
Віцепрезидент УАФ Олександр Шевченко впевнений, що в колишнього президента Асоціації Андрія Павелка було два журналісти-посібника, які за його дорученням зливали в мережу потрібну йому інформацію.

Олександр Шевченко відкрито звинуватив, але не назвав прізвищ, двох вітчизняних футбольних журналістів у тому, що вони були посіпаками колишнього одіозного президента УАФ Андрія Павелка. Чиновник навіть порівняв їх з головними пропагандистами росії Володимиром Соловйовим та Дмитром Кисельовим.

«Звідки на публіці з'являються внутрішні документи? А з’являються вони від «ручних» журналістів та блогерів, наближених до колишнього керівництва УАФ. Зокрема, два всім відомі та яскраво виражені медіакіллери працювали на Павелка. В одного з них навіть була посада в УАФ.

Те, як поводили себе на ній ці два «кришталево чистих й незалежних журналісти», прекрасно ілюструє, що вони максимально лояльні до експрезидента Асоціації та повністю заангажовані під нього. Такі собі українські футбольні кисельов і соловйов», – розповів Шевченко в інтерв'ю «Українському футболу». 

  • Андрій Павелко перебував під слідством починаючи з листопада 2022 року по справі про розкрадання коштів на побудові заводу з виготовлення штучних полів.
  • З середини червня 2023 до кінця лютого 2024 року Павелко знаходився під вартою. Наприкінці зими 2023-го він був відсторонений від своєї посади.
  • Ексочільник УАФ вийшов із СІЗО 29 лютого, після того, як суд задовольнив його апеляцію.
  • 25 січня за підсумками звітно-виборчого Конгресу Андрія Шевченка було обрано президентом Української асоціації футболу (УАФ). Він став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії.