Полісся після розгрому від Динамо обіграло Ворсклу: команда Долганського продовжила сумну серію

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
117
1 голос
Полісся після розгрому від Динамо обіграло Ворсклу: команда Долганського продовжила сумну серію
Талес Коста та Ігор Пердута. Фото: ФК Полісся (Житомир)
В заключному поєдинку 26-го туру української Прем’єр-ліги житомирське Полісся з мінімальним рахунком переграло на домашньому полі полтавську Ворсклу (1:0).

Перший тайм поєдинку у Житомирі видався дуже млявим і єдиним моментом, який можна назвати гольовим, мали гості. Оборонець Ворскли Ібрагім Кане в падінні головою замикав скидку від Ігоря Пердути, але Олег Кудрик не дрімав і потяг удар малійця.

По перерві гра теж не фонтанувала, але господарі поля, які діяли більш агресивно, все ж напрацювали на гол, автором якого став Олександр Назаренко.

Безвиграшна серія Ворскли в УПЛ налічує шість матчів: одна нічия і п’ять поразок. Полісся ж реабілітувалося перед власними фанами за погром від Динамо (0:3) у минулому турі.

▶️  Відео голу Олександра Назаренка дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Україна. Прем’єр-ліга

26-й тур 

Полісся – Ворскла 1:0

Гол: Назаренко, 80. 

  • Після 26 турів Полісся має в доробку 42 залікові бали та займає шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Ворскла з 30-ма очками в активі розмістилася на восьмому щаблі.
  • У наступному турі команда Сергія Шищенка вдома прийматиме луганську Зорю. Поєдинок в Житомирі має відбутися 5 травня та розпочатися о 13:00.
  • Ворскла в турі номер 27 на виїзді зіграє проти харківського Металіста 1925. Гра, котра пройде в Києві, запланована на 4 травня. Початок поєдинку о 18:00.