«Це машина»: колишній тренер Шахтаря назвав гравця-відкриття УПЛ – він виступає за Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
938
1 голос
«Це машина»: колишній тренер Шахтаря назвав гравця-відкриття УПЛ – він виступає за Динамо
Патрік ван Леувен. Фото: Google
Колишній головний тренер луганської Зорі та донецького Шахтаря Патрік ван Леувен поділився думками про гру півзахисника київського Динамо Володимира Бражка.

Патрік ван Леувен, який знайомий з можливостями Володимира Бражка з часів спільної роботи у Зорі, відзначив стрімкий прогрес хавбека в Динамо.

«Маю відзначити неймовірний стрибок Володимира Бражка. Після того часу, який він провів у Зорі, він повернувся до Динамо, потім дебютував у національній збірній – і це великий прогрес.

Якщо ми подивимося на нього, то побачимо, що це машина. Фізично він має всі якості, які мають бути у опорного півзахисника. Він майстерний на м'ячі, функціонально підготовлений, грає лівою, правою, має гарний пас, не боїться отримувати м'ячі під тиском‎».

Колишній тренер луганців додав, що бувають ситуації на полі, коли помітно, що Бражку не вистачає досвіду.

«‎Так, можливо, є недостатній досвід. Іноді хоче віддати цю фінальну передачу в ситуації, коли можна зіграти спокійніше, отримати володіння, дочекатися зручнішого моменту. Досвід тренувань та ігор у Динамо йому дуже допоміг», – сказав фахівець в інтерв’ю для ТаТоТаке.

  • Ван Леувен очолював Зорі з літа 2022-го по літо 2023-го року та зумів привести луганців до третього місця в УПЛ.
  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за Динамо Бражко провів 26 матчів, забив шість голів та віддав три результативні передачі.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2028-го року.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 2.5 мільйона євро.