Колос та Олександрія продовжили свої негативні серії в УПЛ: результат матчу команд Вишняка та Ротаня

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
94
2 голоси
Колос та Олександрія продовжили свої негативні серії в УПЛ: результат матчу команд Вишняка та Ротаня
Колос – Олександрія. Фото: УПЛ
У неділю, 28 квітня, в с. Ковалівка на стадіоні «Колос» відбувся матч 26-го туру Української Прем'єр-ліги, у якому зіграли ковалівський Колос та Олександрія. Гра завершилася внічию з рахунком 0:0.
  • Шляхи команд раніше перетиналися десять разів у рамках Прем'єр-ліги – по чотири перемоги Колоса та Олександрії, а ще дві гри завершилися нічиєю. 
  • Найбільша перемога Колоса – 2:0 (2021), Олександрії – 4:1 (2022). 
  • Команди востаннє грали наприкінці жовтня минулого року, коли гол Валерія Лучкевича приніс мінімальну перемогу ковалівцям на «Ніці» (1:0).

Гості мали територіальну перевагу протягом поєдинку з Колосом, але не змогли скористатися своїми можливостями. Кілька моментів змарнували і ковалівці.

У підсумку гра між Колосом та Олександрією завершилася внічию з рахунком 0:0.

Відзначимо, що команда Руслана Ротаня не може виграти вже шість матчів в рамках УПЛ, а Колос не знає смаку перемоги у п’яти домашніх зустрічах поспіль.

УПЛ, 26 тур

Колос – Олександрія – 0:0

  • Після цієї гри Колос має в активі 29 балів та займає дев’яту позицію у турнірній таблиці УПЛ, а олександрійці з 26-ма очками йду на 12-му місці.
  • У наступному турі ковалівці зіграють проти київського Динамо. Гра запланована на 5 травня. Команда Ротаня днем раніше поміряється силами з львівським Рухом.