Садовий відреагував на вихід Карпат до УПЛ: що сказав мер Львова про успіх команди Маркевича

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
5360
4 голоси
Садовий відреагував на вихід Карпат до УПЛ: що сказав мер Львова про успіх команди Маркевича
Мирон Маркевич та гравці Карпат. Колаж: «Український футбол»
Мер Львова Андрій Садовий прокоментував перемогу місцевих Карпат над СК Полтавою (1:0) та вихід команди Мирона Маркевича до елітного дивізіону українського футболу.

У суботу, 27 квітня, Карпати у шостому турі чемпіонської групи Першої ліги в гостях перемогли СК Полтава (1:0) та забезпечили собі вихід до УПЛ у наступному сезоні.

Андрій Садовий привітав усіх львів’ян з досягненням команди Мирона Маркевича та зазначив, що це чудовий подарунок на День міста, який припадає на 27-28 квітня.

«Вітаємо Карпати з виходом до Премʼєр-ліги. Дуже хороший подарунок всім нам до Дня міста», – написав Садовий у твіттері.

  • Після 24-х поєдинків Карпати мають у своєму активі 60 очок та одноосібно очолюють турнірну таблицю Першої ліги в Групі підвищення у класі. Відрив від Інгульця, який йде на другій позиції, становить 15 балів. До завершення чемпіонату львів'янам залишилося провести чотири зустрічі. 
  • У наступному турі команда Мирона Маркевича на виїзді зіграє проти Вікторії. Поєдинок заплановано на 3 травня. Початок гри о 15:00.