«Ти ж підтримував «ДНР» та «ЛНР‎»: фанат Карпат жорстко прогнав з трибун поросійського політика – відео моменту

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2488
2 голоси
«Ти ж підтримував «ДНР» та «ЛНР‎»: фанат Карпат жорстко прогнав з трибун поросійського політика – відео моменту
Фанати Карпат. Фото: Google
Колишнього народного депутата від «Опозиційного блоку», який відзначився проросійською позицією, вигнали за межі фанатського сектору львівських Карпат.

Вчора, 27 квітня, Карпати у шостому турі чемпіонської групи Першої ліги в гостях обіграли СК Полтава (1:0) та гарантували собі вихід до УПЛ у наступному сезоні.

Але цей поєдинок відзначився одним неприємним інцидентом. На фанатських трибунах львівської команди було помічено екснародного депутата з проросійськими поглядами Ігоря Шурму.

Саме він свого часу відмовлявся визнавати, так звані, «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями.

«‎Патріота» впізнав один з уболівальників Карпат та чітко пояснив, що політику тут не раді, прогнавши Шурму з трибуни.

«Ти дискредитуєш львівський фанатський сектор. Ти ж підтримував «ДНР» та «ЛНР». Ти ж не вставав, коли голосували за Голодомор. Іди звідси н###р», – почув на свою адресу Ігор Шурма від вболівальника Антона Петрівського.

▶️ Відео інциденту з Ігорем Шурмою дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після 24-х матчів Карпати мають у активі 60 балів та одноосібно очолюють турнірну таблицю Першої ліги в Групі підвищення у класі. Львів'яни є недосяжними для Інгульця, який йде слідом, відстаючи на 15 очок. 
  • У наступному турі команда Мирона Маркевича на виїзді зіграє проти Вікторії. Поєдинок заплановано на 3 травня. Початок гри о 15:00.