Хороші новини для Максимова: Дніпро-1 отримав підсилення напередодні матчу з Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
500
1 голос
Хороші новини для Максимова: Дніпро-1 отримав підсилення напередодні матчу з Динамо
Валентин Рубчинський. Фото: СК Дніпро-1
Центральний півзахисник Дніпра-1 Валентин Рубчинський готується у загальній групі команди Юрія Максимова до матчу 26-го туру української Прем'єр-ліги проти київського Динамо.

Валентин Рубчинський має всі шанси зіграти проти Динамо. За інформацією журналістів телеграм-каналу ТаТоТаке, провідний півзахисник дніпрян повноцінно готується до завтрашнього домашнього матчу проти київського гранду у загальній групі. 

Нагадаємо, що 22-річний хавбек пропустив поєдинок 25-го туру проти Вереса (1:1) через м'язові проблеми. Під час вояжу до Рівного лікарі та тренери дніпровського клубу вирішили поберегти одного зі своїх лідерів. Цього ж тижня Рубчинський повернувся в загальну групу і, як очікується, зможе завтра вийти на поле з перших його хвилин.

  • Поєдинок Дніпро-1 – Динамо буде зіграно завтра, 27 квітня. До очного протистояння дніпровський та київський клуб підходять, посідаючи четверту та другу сходинки  в турнірній таблиці УПЛ відповідно.
  • Валентин Рубчинський у поточному сезоні зіграв за команду Юрія Максимова у 30-ти поєдинках: один гол, чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного виконавця в 1,2 млн євро.