«Щось скажемо – нас закриють»: Срна розповів, як після початку війни йому телефонували гравці збірної Росії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
57
1 голос
«Щось скажемо – нас закриють»: Срна розповів, як після початку війни йому телефонували гравці збірної Росії
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна зізнався, що мав контакт з футболістами з росії після початку повномасштабної війни в Україні. Більш того, хорват не засуджує підданих Путіна за мовчазну згоду з президентом-диктатором.

Даріо Срна, не соромлячись, розповів, що мав контакт з гравцями з росії вже після того, як війська РФ вторглися на територію України і розпочали криваву війну проти нашої держави. 

«Сьогодні ми ненавидимо росію, але я вважаю, що навіть там є нормальні люди. З початку війни мені писали деякі футболісти московського Динамо, з якими я перетинався. 

Вони пишуть: «Даріо, ми проти війни, але якщо щось скажемо, то нас закриють, контракт розірвуть». Це відомі футболісти, які грають за збірну Росії. Більше я ні з ким не спілкуюсь, але тоді питав – то може скажіть щось? Ні, кінець – залишишся без контракту, всіх закриють», – розповів Срна в інтерв’ю ютуб-каналу КДК.

  • Після 25-ти турів Шахтар має в доробку 58 залікових балів і одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відрив від Динамо складає чотири очки.
  • У наступному турі «гірники» на виїзді зіграють проти ЛНЗ. Поєдинок у Черкасах має відбутися завтра, 27 квітня. Початок матчу о 15:30.