Карпатам цікавий фіналіст Ліги Європи? Маркевич жорстко відреагував на чутки

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
312
1 голос
Карпатам цікавий фіналіст Ліги Європи? Маркевич жорстко відреагував на чутки
Мирон Маркевич. Фото: Google
Головний тренер львівських Карпат прокоментував інформацію про зацікавленість його команди у підписанні голкіпера житомирського Полісся Дениса Бойко.

У вівторок, 23 квітня, у вітчизняних ЗМІ з’явилася новина, що Карпати зацікавлені у підписанні Дениса Бойка, який виступає у складі Полісся.

За інформацією джерела, спортивний директор житомирців Даріо Друді не бачить перспективи у воротарі, а Мирон Маркевич хоче підсилити свій склад та чудово знає можливості голкіпера за співпрацею у складі Дніпра, який у фіналі Ліги Європи сезону 2014/15 поступився Севільї (2:3).

Сам же Маркевич заперечив чутки щодо можливого підписання «левами‎» українського голкіпера.

«Я нічого про це не знаю, вперше чую. Але я вже звик до цих різних вкидів. Хтось десь щось почув або комусь щось хочеться чи здається, і одразу це пишуть в пресі. Ні, ніяких перемовин ми не ведемо‎», – сказав фахівець пресслужбі Карпат.

  • Бойко провів у нинішньому сезоні 24 матчі за Полісся у всіх турнірах (з них вісім – на «нуль») і пропустив 21 гол.
  • Воротар має досвід виступів за Динамо, Дніпро, Кривбас, Оболонь, ЦСКА, Малагу (Іспанія) і Бешикташ (Туреччина).
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 500 тисяч євро.
  • Після 23-х матчів Карпати мають у активі 57 балів та одноосібно очолюють турнірну таблицю Першої ліги в Групі підвищення у класі. Відрив від Інгульця, який йде другим, складає п'ять очок.
  • У наступному турі команда Маркевича на виїзді зіграє проти СК Полтави. Гру заплановано на 27 квітня. Початок гри о 15:00.