Вінгер Динамо вийшов із заявою про майбутнє: легіонер сказав, чи буде працювати під керівництвом Шовковського

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
583
4 голоси
Вінгер Динамо вийшов із заявою про майбутнє: легіонер сказав, чи буде працювати під керівництвом Шовковського
Кахім Перріс. Фото: УПЛ
24-річний ямайський вінгер київського Динамо Кахім Перріс, який грає в оренді за азербайджанський Сабах, прокоментував ситуацію щодо свого майбутнього.

Вінгер Динамо Кахім Перріс, який нині виступає в оренді за Сабах, розповів про свої плани. Гравець заявив, що сконцентрований на своїх оперативних цілях.

«Наразі мій план полягає в тому, щоб допомогти команді якнайкраще фінішувати і якнайвище опинитися в турнірній таблиці. Що стосується наступного сезону, то про нього я поки не думаю».

Також Перріс відповів, чи захоче залишитися в команді, якщо та отримає путівку в єврокубки. Він не виключає можливість повернення до Києва після завершення сезону.

«Я не знаю, що на нас чекає в майбутньому. Зараз я стараюся з усіх сил, і ми подивимося, що станеться наприкінці сезону», – сказав Перріс виданню Azerisport.com.

  • Зазначимо, Перріс відправився в оренду у Сабах у вересні минулого року. За цей час він забив чотири голи та віддав шість результативних передач у 27 матчах;
  • Сабах після 31 туру посідає п’яте місце в таблиці чемпіонату. В активі команди 46 очок. Від єврокубкового третього місця вона відстає на один бал;
  • Періс перейшов до Динамо у вересні 2022 року Динамо зі словенського Копера за один мільйон євро.
  • За біло-синіх вінгер провів 15 матчів, у яких відзначився двома асистами.
  • Контракт гравця з Динамо чинний до 30 червня 2026 року. Трансфермаркт оцінює його вартість у 600 тисяч євро.