«Шансів у Інгульця не було б»: Маркевич розповів, що завадило Карпатам перемогти команду Поворознюка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
550
2 голоси
«Шансів у Інгульця не було б»: Маркевич розповів, що завадило Карпатам перемогти команду Поворознюка
Мирон Маркевич. Фото: Фейсбук ФК Карпати (Львів)
Головний тренер Карпат Мирон Маркевич вже провів виховну роботу зі своїми гравцями та пояснив, що поразка від Інгульця (1:2) стала для львівського колективу добрим уроком на майбутнє.

Мирон Маркевич не став влаштовувати в Карпатах каральну акцію після поразки «левів» від Інгульця (1:2) минулими вихідними і пояснив це фіаско банальною втратою концентрації його підопічними, які завчасно відчули себе чемпіонами Першої ліги.

«Нереально пройти всю дистанцію рівно, осічки все одно будуть траплятися. Я не можу сказати, що футболісти були неготові. Можливо, десь відчули, що вже вийшли в Прем’єр-лігу. У нас з’явилося багато писак, які пишуть, що ми вже в УПЛ. Це тільки розхолоджує команду. 

Я сказав, що треба заспокоїтись, поменше читати пресу і рухатись далі. Якби ми грали так сконцентровано, як з Лівим берегом, то шансів у Інгульця не було б. Інгулець скористався втратою нашої концентрації», –  розповів Маркевич в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Після 23-х поєдинків Карпати мають у доробку 57 балів та одноосібно очолюють турнірну таблицю Першої ліги в Групі підвищення у класі. Відрив від Інгульця, який йде слідом, складає п'ять очок.
  • У наступному турі команда Мирона Маркевича на виїзді зіграє проти СК Полтави. Поєдинок заплановано на 27 квітня. Початок гри о 15:00.