Динамо офіційно підписало контракт з найкращим бомбардиром УПЛ: подробиці нової угоди

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
508
1 голос
Динамо офіційно підписало контракт з найкращим бомбардиром УПЛ: подробиці нової угоди
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо (Київ)
Центральний нападник Владислав Ванат продовжив контракт із київським Динамо. У столиці України гравцеь, який зараз із 12-ма голами очолює бомбардирську гонку в УПЛ, виступатиме до 2027 року.

Керівництво київського Динамо явно задоволене прогресом нападника Владислава Ваната, тож, не чекаючи поки 22-річного нападника почнуть переманювати до себе більш грошовиті клубу, вирішило підписати з ним нову трудову угоду.

Відповідно до нового контракту, гравець виступатиме за біло-синіх щонайменше до 30 червня 2027 року. Про це проінформувала пресслужба столичного ФК, не розкривши фінансову складову.

Ванат дебютував за першу команду біло-синіх в матчі останнього туру чемпіонського для динамівців сезону УПЛ 2020/2021 проти Колоса (3:0), замінивши наприкінці гри Артема Бєсєдіна. 

  • Після 25 турів (24 зіграних матчі) Динамо має в доробку 54 залікові бали. Біло-сині займають другий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відставання киян від донецького Шахтаря, який окупував перший щабель, складає чотири пункти.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді зіграє проти Дніпра-1. Центральний поєдинок 26-го туру УПЛ заплановано на 27 квітня. Початок матчу о 13:00.
  • Ванат у поточному сезоні зіграв за Динамо 26 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 12 голів, десять результативних передач. Владислав є найкращим бомбамбариром УПЛ після 25-ти турів.
  • Transfermarkt  оцінює 22-річного нападника у сім мільйонів євро.