Легіонери Шахтаря позмагалися у незвичному челенджі: переможений отримав смішне покарання – відео моменту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
31
2 голоси
Легіонери Шахтаря позмагалися у незвичному челенджі: переможений отримав смішне покарання – відео моменту
Кевін. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Легіонери Шахтаря Кевін та Марлон Гомес стали учасниками кумедного челенджу, який влаштували представники клубної пресслужби. Бразильці мали впізнати одноклубників за їх зачіскою.

У донецькому Шахтарі вирішили перевірити, наскільки добре бразильські легіонери Кевін та Марлон Гомес, які доєдналися до команди взимку, знають своїх партнерів по команді.

Їм показували зачіски гравців Шахтаря і лише за волоссям вони мали вгадати, хто ж це. У випадку з Юхимом Коноплею чи Ласіною Траоре завдання не виглядало складним, але з ідентифікацією інших виникли певні проблеми.

Загалом було десять фото. Переміг у змаганні з рахунком 7:3 Кевін. Марлон Гомес програв і вчепивши собі на голову маску гусака змушений був саме у такому вигляді прокачати м’язи на тренажері та виконати невеликий кумедний танок. 

▶️  Відео кумедного челенджу за участі Марлона Гомеса та Кевіна дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після 24-х турів (23 зіграні матчі) донецький Шахтар має в доробку 55 залікових бали, які дозволяють команді Маріно Пушича займати перший щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Перевага «гірників» над Динамо складає чотири очки.
  • У наступному турі помаранчево-чорні на формально домашньому полі прийматимуть луганську Зорю. Поєдинок у Львові має відбутися 22 квітня. Початок гри о 18:00.
  • Кевін у поточному сезоні вже встиг провести у складі Шахтаря дев’ять поєдинків: два голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного лівого вінгера в десять мільйонів євро.
  • Марлон Гомес у помаранчево-чорній футболці донецького клубу виходив п’ять разів: без результативних дій.
  • Згідно з прайсом від Transfermarkt 20-річний півзахисник вартує десять мільйонів у європейській валюті.