«Вісім років стагнації та беззаконня»: колишній хавбек збірної України відреагував на мільярдні збитки УАФ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
95
1 голос
«Вісім років стагнації та беззаконня»: колишній хавбек збірної України відреагував на мільярдні збитки УАФ
Євген Левченко. Фото: Google
Експівзахисник збірної України Євген Левченко поділився думками щодо інформації про те, що за попереднім аудитом відтік активів за президентства Андрія Павелка склав більше мільярда гривень.

Вчора, 18 квітня, з’явилася новина, що незалежна аудиторська компанія AC Crowe Ukraine виявила відтік активів УАФ у розмірі 1 мільярда 342 мільйонів 900 тисяч гривень.

Євген Левченко шокований подібною інформацією та дав зрозуміти, що Андрій Павелко має понести відповідальність за свої дії.

«Вісім років обкрадання нашого футболу. Я ніколи не прийму і не зрозумію, що ніхто за це не несе відповідальності та покарання.

Це вкрадені можливості дитячого та юнацького футболу. Вісім років стагнації і беззаконня», - написав Левченко у твіттері.

  • Президентом УАФ у 2015-2023 роках був Андрій Павелко, але у лютому 2023 року функціонера було відсторонено від своєї посади на час слідства.
  • Новим очільником УАФ у січня нинішнього року було обрано Шевченка.
  • Андрій Миколайович став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.