«Це найкраще середовище для його процвітання»: в Англії назвали ідеальний клуб для Судакова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
361
1 голос
«Це найкраще середовище для його процвітання»: в Англії назвали ідеальний клуб для Судакова
Георгій Судаков. Фото: Google
Британські журналісти впевнені, що атакувальний півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков відмінно міг би підійти під ігрову модель лондонського Арсенала, додавши міці команді Мікеля Артети в середині поля.

Лише вчора до мережі потрапила інформація, яку миттю розтиражували сотні ЗМІ, що, мовляв, Георгієм Судаковим предметно цікавить лондонський Тоттенхем, й от – журналісти британского порталу Givemesport вирішили подискутувати на рахунок того, який же клуб з АПЛ дійсно підійде українцеві найкраще.

Георгій Судаков вписався б в Арсенал – певні вони. І ось чому:

«В першу чергу, Судаков розглядається як гравець, який може грати позаду нападника в ролі, яка була повністю закріплена Мартіном Едегором, але він також є вправним півзахисником, який грає на позиції атакувального хавбека і може діяти в глибині поля, навіть на краю.

Сила в глибині – це те, чого Мікель Артета потребує в надлишку цього літа, враховуючи якість гри Манчестер Сіті по всьому полю та Ліверпуля».

При всьому цьому, Судакову не гарантують легкого життя в Англії.

«Можливо, Судакову поки що доведеться грати другу скрипку, виходячи на поле лише проти команд з низів, а також у кубкових та європейських матчах. Однак, бути в одній з найкращих молодих команд світу це найкраще середовище для його процвітання», – йдеться в матеріалі.

  • Георгій Судаков у поточному сезоні зіграв за «гірників» у 28-ми поєдинках в усіх офіційних турнірах: сім голів, три результативнт передачі.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного виконавця у 25 мільйонів євро.