Вінгер Динамо та збірної-сенсації не планує повертатися в УПЛ: Циганик повідомив деталі, згадавши Полісся

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
498
1 голос
Вінгер Динамо та збірної-сенсації не планує повертатися в УПЛ: Циганик повідомив деталі, згадавши Полісся
Георгій Цитаішвілі. Фото: ФК Динамо Київ
Український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився думками про можливе повернення в УПЛ вінгера збірної Грузії та київського Динамо Георгія Цитаішвілі після Євро-2024.

Ігор Циганик впевнено заявив, що Полісся може цікавитися Георгієм Цитаішвілі, але сам футболіст не планує повертатися, поки в нашій країні йде кровопролитна війна з російськими окупантами.

«Чи цікавиться Полісся Цитаішвілі? Полісся цікавиться, напевно, будь-яким футболістом, який зараз може посилити команду, бо амбіції дуже великі. Але, наскільки я розумію, поки в Україні йде війна, Цітаішвілі не збирається повертатися сюди. Він буде шукати можливість десь грати за кордоном».

Журналіст вважає, що на чемпіонаті Європи вінгер буде прагнути справити враження на закордонні клуби, щоб змінити клубну прописку.

«Наразі він виступає у складі збірної Грузії, буде Євро-2024. Думаю, цілком можливо, що там він може засвітитися і отримати якусь пропозицію. Якщо буде продовження цього рішення про дозвіл футболістам зупиняти контракти, він шукатиме можливість за кордоном».

Коментатор не сумнівається, що Динамо зраділо б, якщо б Цитаішвілі вирішив повернутися в команду.

«Якщо ні, то він повернеться до Динамо. Я вам хочу сказати, що думаю, що у Динамо йому будуть дуже раді. У принципі, він може створити конкуренцію на позиції вінгера, бо поки що, на даному етапі, його контракт належить саме киянам. Не все так просто. Але чи цікавиться Полісся? Думаю, що так, цікавиться», – сказав Циганик в авторській програмі на YouTube.

Нагадаємо, що Цитаішвілі свого часу мав громадянство України та виграв у складі її молодіжної збірної чемпіонат світу 2019-го року.

  • У вересні 2021-го року вінгер дебютував за національну команду Грузії, а цього року вперше в історії цієї збірної пробився разом з нею на Євро. 
  • За Динамо Георгій зіграв у 24 поєдинках, однак не зміг забити, а лише віддав два асисти.
  • Контракт гравця з киянами розрахований до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює грузина у 800 тисяч євро.