Наш гарячий ексклюзив: Мілевський показав романтично-таємниче відео з дівчиною – ми дістали фото пари

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
2157
8 голосів
Наш гарячий ексклюзив: Мілевський показав романтично-таємниче відео з дівчиною – ми дістали фото пари
Артем Мілевський. Колаж: Sport-express.ua
Колишній нападник національної команди України та київського Динамо Артем Мілевський натякнув своїм підписникам у соціальних мережах, що перебуває у відносинах. Сайт sport-express.ua дістав фото ексгравця з дівчиною.

Артем Мілевський порадував усіх своїх підписників, які переживають за особисте життя колишньої зірки Динамо. Ексфорвард збірної України у своїх соціальних мережах опублікував відео, на якому тримає руку на стегні невідомої дівчини.

«Дивимося, чим завершиться на цей раз‎», – написав ексфорвард в інстаграмі.

▶️ Відео з Артемом Мілевським та таємничою дівчиною дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Артем не показав обличчя дівчини, але сайт Sport-express.ua ексклюзивно дістав фото пари у ресторані. Як можна побачити, можлива обраниця Мілевського є блондинкою.

Фото: Sport-express.ua

Нагадємо, що друг Мілевського Сергій Третьяк в інтерв’ю сайту «Український футбол» заявляв, що серце Артема зараз вільне.  Напевно, у житті ексфорварда Динамо трапились позитивні зміни.

  • Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник провів найяскравіший період своєї кар’єри. За столичну команду натуралізований білорус виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України ексфутболіст провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Колишній нападник офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.  
  • Зараз Артем займається виготовленням власного мерчу та веде телеграм та твіч канали.