Не Алієв: Мілевський назвав найкращого плеймейкера, з яким грав – форвард Динамо згадав легенду Серії А

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
628
2 голоси
Не Алієв: Мілевський назвав найкращого плеймейкера, з яким грав – форвард Динамо згадав легенду Серії А
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній форвард київського Динамо та збірної України Артем Мілевський назвав найкращого плеймейкера, з яким він грав під час своєї професійної кар’єри та відзначив ексзірку Роми та Серії А Франческо Тотті.

Артем Мілевський зізнався, що вважає колишнього хавбека Динамо Валентина Белькевича найкращим майстром передач, з яким він виступав під час своєї кар’єри. Також ексфорвард нашої національної команди відзначив багаторічного капітана Роми Франческо Тотті.

«‎Для мене найкращим плеймекером завжди був Валентин Белькевич. Він умів дуже багато таких речей, які ніхто не вміє. Але, на жаль, царство небесне йому.

З європейців, мабуть, Франческо Тотті. Ось так ось», – сказав Мілевський в ефірі свого Telegram-каналу.

  • Мілевський досяг найбільших успіх виступаючи за Динамо. За київський гранд екснападник грав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • Колишній футболіст офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.  
  • Белькевич помер 1 серпня 2014 року на 42-му році життя. Офіційною причиною смерті названо тромбоемболію, тобто закупорку кровоносної судини тромбом.
  • За час ігрової кар'єри в Динамо білорус зіграв у футболці киян 344 поєдинки: 69 голів, 22 результативні передачі.
  • Тотті всю кар’єру провів у складі римської Роми та зіграв у Серії А 783 поєдинки, у яких забив 307 голів і віддав 210 результативних передач.