«І з кулемета стріляв прицільно, і з автомата, і з пістолета»: як Мілевський і Селезньов на Донбас з’їздили

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
133
1 голос
 «І з кулемета стріляв прицільно, і з автомата, і з пістолета»: як Мілевський і Селезньов на Донбас з’їздили
Мілевський і Селезньов. Фото: Google
Співмешканець та друг Артема Мілевського Сергій Третьяк розповів про подробиці візиту колишнього нападника збірної України до розташування ЗСУ.

Сергій Третьяк повідав, що саме на передовій робили колишні нападники національної збірної України Артем Мілевський та Євген Селезньов

«Ми тепло поговорили з 79-ю окремою десантно-штурмовою бригадою. Привезли кілька дронів на пробу, якщо хлопцям вони підійдуть, то будемо збори організовувати. Просто на твічі поки не збираються такі донати, які можуть допомогти військовим. На дітей вистачає, а на дрони замало буде.

Також ми були на полігоні, Селя показував свою майстерність у стрільбі. Як Селя стріляє? Відмінно! Він молодець. Жека і з кулемета стріляв прицільно, і з автомата, і з пістолета. Моща. Справжній боєць», –  розповів Третьяк в інтерев'ю «Українському футболу».

Останнім часом Артем Мілевський, який зажив собі слави гульвіси, веде тверезий спосіб життя та досить активно займається різною навколофутбольною діяльністю: продає власний мерч (шапки), стрімить та рекламує різні товари.

  • Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.