Шахтар перервав семиматчеву безпрограшну серію Руху: відео дублю Бондаренка

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
335
0 голосів
Шахтар перервав семиматчеву безпрограшну серію Руху: відео дублю Бондаренка
Артем Бондаренко, фото: Шахтар
7 квітня відбувся матч 23-го туру УПЛ між командами Шахтар та Рух. Поєдинок пройшов на стадіоні «Арена Львів» у Львові.

Шахтар та Рух зустрілися у Львові в матчі 23-го туру УПЛ.

Вже у першому таймі команди забили тричі. Шахтар відкрив рахунок на восьмій хвилині завдяки голу Артема Бондаренка після асисту Олександра Зубкова.

Бондаренко зміг оформити дубль вже на 16-й хвилині. Півзахисник правим флангом атаки протягнув м'яч від центральної лінії, після чого змістився й здалеку пробив точно під ближню стійку.

На 36-й хвилині гри Руху вдалося відіграти один м'яч. Таллес отримав передачу від Іллі Квасниці у штрафному майданчику суперника, хитнув Тараса Степаненка та влучив у дальню дев'ятку.

На 76-й хвилині Шахтар встановив фінальний рахунок, Олександр Зубков першим зіграв на добиванні після пострілу від Іраклі Азарова. 

Усі голи матчу можна подивитися в нашому телеграм-каналі.

УПЛ. 23-й тур.

Шахтар – Рух – 3:1

Голи: Бондаренко, 8, 16, Зубков, 76 – Таллес, 36.

  • Шахтар перервав семиматчеву безпрограшну серію Руху. Також команда Пушича продовжила свою виграшну серію в УПЛ до восьми матчів.
  • Шахтар після цієї перемоги продовжує посідати перше місце у турнірній таблиці, набравши 49 балів. Рух залишається на п'ятому місці в турнірній таблиці з 39 очками в активі. 
  • У наступному матчі чемпіонату України Рух зіграє вдома проти Кривбаса 13 квітня. Шахтар 14 квітня зустрінеться з Ворсклою на виїзді.