Селезньов і Ярмоленко «зчепилися» через бомбардирський рекорд чемпіонату України: легенди обмінялися репліками

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1797
3 голоси
Селезньов і Ярмоленко «зчепилися» через бомбардирський рекорд чемпіонату України: легенди обмінялися репліками
Євген Селезньов. Фото: Instagram
Вінгер Динамо Андрій Ярмоленко запропонував Євгенові Селезньову повернутися у футбол, аби побити бомбардирський рекорд чемпіонату України. Стало відомо, що відповів колишній нападник.

Ветеран Динамо Андрій Ярмоленко, який із показником у 104 голи увійшов до топ-5 найкращих бомбардирів в історії вищого дивізіону, відповів, чи важливо йому стати рекордсменом за цим показником.

За словами гравця, для нього на першому місці стоять командні результати.

«Бомбардирський рекорд в УПЛ? Головне, щоб Динамо Київ стало чемпіоном. А особисті рекорди – то другорядне, ніколи за цими рекордами не гнався».

Ярмоленко запропонував із цим питанням звернутися до Євгена Селезньова, який був присутнім на матчі Динамо проти Зорі (3:0) рамках перенесеного шостого туру УПЛ.

«Тільки що ви ж бачили Євгена Селезньова, треба це питання було йому задати. «Сєля, тут питають про бомбардирські рекорди, кажу що тобі це треба задавати», – сказав Ярмоленко у коментарі YouTube-каналу Football Hub.

Відповідь Селезньова була лаконічною.

«Я вже з футболом не зв'язаний».

  • Нагадаємо, що Селезньов є третім найкращим бомбардиром в історії чемпіонату України – 117 голів. Попереду нього лише дві легенди Динамо – Максим Шацьких та Сергій Ребров, які забили по 123 голи;
  • Ексфорвард протягом ігрової кар’єри в Україні встиг пограти за Дніпро, Шахтар, київський Арсенал, Минай та Колос;
  • Влітку 2023 року Селезньов повісив бутс на цвях. Нині він обіймає посаду скаута у СК Дніпро-1.