Шахтар поставив крапку у майбутньому двох основних гравців: журналіст оголосив рішення клубу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
323
2 голоси
Шахтар поставив крапку у майбутньому двох основних гравців: журналіст оголосив рішення клубу
Дмитро Криськів. Фото: Шахтар (Донецьк)
Відомий журналіст Михайло Співаковський розкрив деталі ситуації щодо контрактів захисника Валерія Бондаря та півзахисника Дмитра Криськіва з Шахтарем.

Журналіст Михайло Співаковський розповів, яка доля Валерія Бондаря та хавбека Дмитра Криськіва, контракти яких із Шахтарем спливають менше ніж за рік.

За словами інсайдера, ситуація знаходиться під контролем клубу.

«У Шахтарі з цього приводу не нервують. Кажуть, що вони перебувають у процесі переговорів з гравцями. Для мене це маркер того, що насправді все «схвачено».

Також Співаковський вважає, футболісти змінять власних агентів після завершення угод зі своїми нинішніми представниками.

«Скоріше за все, у клубі вже домовилися з гравцями, вони будуть вільні від агентських обов'язків наприкінці сезону і зможуть підписати нові угоди. Прогнозую, 1 липня у графі агенції на Трансфермаркт з'являться знайомі сім літер – ProStar», – сказав Співаковський у програмі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

  • 25-річний Бондар в цьому сезоні провів 18 матчів за Шахтар. Контракт захисника з донеччанами розрахований до 31 жовтня 2024 року;
  • 23-річний Криськів у цій кампанії в складі донеччан зіграв 28 ігор (шість голів, два асисти). Угода півзахисника з «гірниками» чинна до 31 грудня 2024-го.