«Зірковий гравець»: італійський тренер підтвердив інтерес європейського гранда до українського збірника

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
252
2 голоси
«Зірковий гравець»: італійський тренер підтвердив інтерес європейського гранда до українського збірника
Георгій Судаков. Фото: Шахтар
Тренер з фізичної підготовки донецького Шахтаря італієць Карло Ніколіні висловився щодо рівня гри півзахисника збірної України та «гірників» Георгія Судакова.

Георгій Судаков продовжує прогресувати та демонструвати яскраву гру у складі Шахтаря та національної команди нашої країни.

Виступи хавбека не залишилися без уваги Карло Ніколіні, який відзначив дубль з асистів півзахисника у фінальному матчі плей-оф відбору до Євро-2024 з ісландцями. 

«Те, що він чудовий гравець, думаю, мені не треба говорити, це всі бачать. Якщо ви бачили гру з Ісландією – дві гольові передачі, які може зробити тільки зірковий гравець». 

Також італійський фахівець назвав головну особливість українського гравця.

«Це дуже розумний, професійний хлопець, більш зрілий, ніж його вік. Він завжди намагається вдосконалюватися. Його особливістю, мабуть, є останній пас. Вирішальний пас - це те, що він робить найкраще, ми бачили це у грі України, де він віддав вирішальну передачу на Мудрика», – сказав Ніколіні в коментарі 1 Station Radio.

  • Після 20-ти зіграних матчів в чемпіонаті України донецький Шахтар має в доробку 46 залікових балів та лідирує у турнірній таблиці УПЛ.
  • Георгій Судаков у поточному сезоні зіграв за «гірників» у 25-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: два голи, п'ять результативних передач.
  • Transfermarkt  оцінює 21-річного виконавця у 18 мільйонів євро.