«Все має скластися правильно»: Роман Михайлів відреагував на інформацію про відродження ФК Львів

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
95
0 голосів
«Все має скластися правильно»: Роман Михайлів відреагував на інформацію про відродження ФК Львів
Роман Михайлів, фото: Google
Президент ДЮСШ Львів Роман Михайлів відреагував на інформацію, що він планує відродити ФК Львів, який розпочне виступи у Другій лізі.

Президент ДЮСШ Львів ексклюзивно для «Українського футболу» розповів, чи планує він відродити ФК Львів.

«По цьому питанню я зараз нічого не можу сказати. Чи є підґрунтя для цієї інформації? Підґрунтя є, але все ще має скластись правильно. Треба дізнатись, чи це буде той ФК Львів, у якого купа боргів, чи він не буде правонаступником. Тому ще рано про щось говорити.

Багато хто пише, що я був віце-президентом ПФК Львів. Я ніколи ним не був, що може підтвердити статут і штат. Я довгий час займаюсь дитячою школою і нічого дотичного до керівного складу ПФК Львів не мав. Мій вплив обмежувався лише тим, що наші діти грали в U-19».

Михайлів також розповів про співпрацю з Минаєм.

«Зараз наша школа співпрацює з Минаєм, але я також не є у керівному складі закарпатського клубу. Мене влаштовує співпраця з Минаєм. Раніше ідентична співпраця у нас була з ПФК Львів. Щоб ви розуміли, зараз на нашій школі висить бан через борги ПФК Львів».

Роман зазначив, що ПФК Львів винен гроші ДЮСШ за Бориса Крушинського.

«До речі, ПФК Львів винен нам гроші за нашого вихованця Крушинського, якого вони продали в Полісся. Зараз ми з ними судимося в футбольних і юридичних інстанціях. У нас є підтверджуючі документи, згідно яких ПФК Львів повинен був нам заплатити», – сказав Михайлів.
  • Раніше повідомлялося, що ФК Львів буде створений з нуля і під новою юридичною особою із повним ребрендингом, бо колишній клуб, яким володів Богдан Копитко, має багато боргів.
  • Минулого сезону ПФК Львів зайняв останнє місце в УПЛ, але замість виступів у Першій лізі, припинив своє існування.
  • У клубі залишились борги перед гравцями та тренерським штабом.