«Це не традиція»: Судаков дав гучну обіцянку українським вболівальникам після виходу на Євро-2024

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
317
1 голос
«Це не традиція»: Судаков дав гучну обіцянку українським вболівальникам після виходу на Євро-2024
Георгій Судаков. Фото: Google
Півзахисник національної команди України та донецького Шахтаря Георгій Судаков прокоментував вольову перемогу збірної Сергія Реброва над ісландцями (2:1).

Вчора, 26 березня, збірна України обіграла команду Ісландії (2:1) у фіналі плей-оф відбору до Євро-2024 та вчетверте поспіль пробилася на континентальну першість.

Георгій Судаков, який став найкращим гравцем поєдинку з ісландцями та автором дублю з асистів, зізнався, що всі сили та емоції залишив на полі.

«Звичайно, неймовірна перемога, історична, ми вийшли на Євро. Емоції переповвнюють. Напевно я вже всі емоції витратив на поле, зараз втомлений, вже навіть емоцій немає. Можу лише привітати уболівальників і всю Україну з такою неймовірною перемогою».

Хавбек зізнався, що у команді розуміють проблему з тим фактом, що наша збірна часто вимушена відіграватися, та пообіцяв виправити цю проблему на Євро-2024.

«Друга поспіль вольова перемога? Ні, це не традиція, ми розуміємо цю проблему і будемо виправляти її вже на Євро. Яка з двох ігор була важча – з Боснією чи Ісландією? З обидвома суперниками було важко, але сьогодні десь було легше, адже грали при своїх уболівальниках. Це реально жене вперед».

Також Георгій розповів, що Сергій Ребров сказав футболістам у перерві.

«До першого нашого голу було важко створювати моменти, хоча почали вже непогано. Проте після того, як пропустили, потрібно було переналаштовуватися на атакувальну гру. 

У перерві Ребров сказав більш агресивно грати попереду, і ми стали це робити: дещо вище піднялися. Зокрема я та Маліновський стали активніше грати вперед і швидше рухати м'яч», – сказав Судаков в ефірі Megogo.

Нагадаємо, що чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня, а суперниками України по квартету Е будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.