Повернення Степаненка, Бондаренка і Криськіва: джерело розкрило, коли Шахтар збереться в оптимальному складі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
70
1 голос
Повернення Степаненка, Бондаренка і Криськіва: джерело розкрило, коли Шахтар збереться в оптимальному складі
Тренування гравців Шахтаря. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич знову матиме змогу зібрати на тренуванні свою команду в її оптимальному складі. Лазарет «гірників» вже покинули Тарас Степаненко, Артем Бондаренко та Дмитро Криськів.

За інформацією журналістів телеграм-каналу ТаТоТаке, завтра, 27 березня, після вихідного, всі гравці донецького Шахтаря, окрім тих, що перебувають в таборах своїх національних збірних, зберуться на тренуванні в оптимальному складі. 

«Першим до загальної групи повернувся Тарас Степаненко (задня поверхня стегна). Учора - повноцінне навантаження отримав Артем Бондаренко (проблеми зі спиною).

А вже завтра, як очікується, на тренування має вийти Дмитро Криськів (дискомфорт у ділянці литкового м'яза), – йдеться в повідомленні.

  • Після 21-го туру (19 зіграних матчів) донецький Шахтар має в доробку 43 залікові бали, які дозволяють команді Маріно Пушича займати перший щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У «гірників» порівну балів з Кривбасом, але кращі додаткові показники.
  • У наступному турі помаранчево-чорні на виїзді зіграють проти київської Оболоні. Поєдинок заплановано на 30 березня. Початок гри о 13:00.