«Його звинувачували, що він п’є»: ексагент зірки збірної України пояснив, хто винен у провалі гравця в Динамо

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1469
2 голоси
«Його звинувачували, що він п’є»: ексагент зірки збірної України пояснив, хто винен у провалі гравця в Динамо
Роман Яремчук святкує гол. Фото: УАФ
Колишній агент Романа Яремчука – Сефер Алібаєв – розповів, чому нападник Валенсії свого часу не заграв у Динамо. На його думку, в Києві не розгледіли талант гравця.

Сфер Алібаєв, який є ексагентом форварда Валенсії Романа Яремчука, в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів, чому той не загнав у Динамо.

На його думку, в клубі просто не розгледіли потенціал юного футболіста.

«Динамо – не чужий клуб для Романа. У Київ він потрапив фактично у 12 років зі Львова, але там в нього не пішло. Його звинувачували, що він порушує режим та п’є, тому в нього під час матчів трапляються судоми. Все це вигадки. Насправді він завжди був режимним».

Також Алібаєв нагадав, що за часів Сергія Реброва в Динамо була неймовірно висока конкуренція.

«Динамо тоді зробило ставку на Артема Бєсєдіна. Ну, і де зараз Бєсєдін, а де Яремчук? Яремчук ментально інший та більш різноплановий. Взагалі в Динамо тоді Роман був третім чи четвертим нападником, бо за Реброва також грали Дьємерсі Мбокані та Жуніор Мораєс».

Нинішній основний нападник біло-синіх Владислав Ванат, як стверджує агент, грає лише тому, що йому немає альтернатив.

«Зараз усі говорять про Ваната, але поки він ще гравець не того калібру. Як Яремчук, коли відправився у Гент. На мій погляд, він грає, бо в нього фактично немає конкурентів», – сказав Алібаєв.

  • Нагадаємо, що Яремчук належав Динамо із 2007 по 2017 рр. За першу команду він провів 11 матчів, результативними діями не відзначався;
  • У нинішній кампанії він відіграв 24 матчі за Валенсію та забив чотири голи;
  • Гравець виступає за «кажанів» на правах річної оренди з Брюгге. Його контракт із бельгійським грандом чинний до 30 червня 2026 року;
  • З 2018 року Яремчук провів вже 47 зустрічей у складі національної збірної України (14 голів, сім асистів).