Шахтар побореться з МЮ за українського вундеркінда: «гірники» мають серйозну перепону для трансферу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1125
1 голос
Шахтар побореться з МЮ за українського вундеркінда: «гірники» мають серйозну перепону для трансферу
Кирило Дігтяр. Фото: Google
Захисник харківського Металіста, який зараз виступає у Перші лізі українського футболу, Кирило Дігтяр справив враження своєю грою не тільки на Манчестер Юнайтед, а й на донецький Шахтар.

На початку минулої неділі, а саме 11 березня, Ігор Циганик повідомляв, що захисник Металіста Кирило Дігтяр потрапив до сфери інтересів Манчестер Юнайтед. За інформацією журналіста, скаути англійців переглядали оборонця під час матчів збірної України U-17, у яких команда Юрія Мороза перемогла однолітків з Греції (2:0) та Швейцарії (3:0).

Сьогодні, 24 березня, стало відомо, що на 16-річного гравця також претендує донецький Шахтар. Про це повідомив Sport.ua, який стверджує, що «гірники» кілька разів покращували пропозицію по футболісту, але домовитися так і не зуміли. 

За інформацією джерела, у компанії ALIK FOOTBALL MANAGEMENT та агента Олексія Люндовського, які представляють інтереси Дігтяра, зіпсувалися відносини із Шахтарем після трансферу Михайла Мудрика в Челсі та переходу Георгія Судакова у компанія Prostar Вадима Шаблія.

Раніше на «УФ» виходив ексклюзивний матеріал, у якому головний тренер Металіста Андрій Аніщенко прокоментував інформацію, що його підопічним Дігтярем цікавиться МЮ.

  • В нинішньому сезоні Кирило Дігтяр провів 13 матчів за Металіст, відзначившись трьома результативними передачами. Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 50 тисяч євро.
  • Після першого кола розіграшу Першої ліги Металіст потрапив до групи, учасники якої будуть змагатися за право не вилетіти у нижчий дивізіон. У харків’ян після 19-ти матчів 15 очок в активі.
  • Шахтар в рамках УПЛ зіграв 19 поєдинків і з 43 балами в активі очолює турнірну таблицю чемпіонату України.