«Це дуже підніме мораль колективу»: тренер Ісландії розповів про стан команди перед грою з Україною

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
525
0 голосів
«Це дуже підніме мораль колективу»: тренер Ісландії розповів про стан команди перед грою з Україною
Оге Харейде, фото: Google
Збірна Ісландії у матчі півфіналу плей-оф відбору Євро-2024 обіграла Ізраїль 4:1 та пробилася у фінал, де зіграє проти України за вихід на чемпіонат Європи.

Ісландія зіграє проти України за вихід на чемпіонат Європи. Наставник ісландців Оге Харейде висловився про перемогу над Ізраїлем.

«Було дуже важливо перемогти саме так, бо нам у матчах кваліфікації дуже не вистачало голів, ми мало забивали. А тепер повернувся Гудмундссон і показав свій клас.

Це дуже підніме мораль колективу. Ми показали, що у нас команда, яка готова працювати на полі, але й команда, яка має технічних гравців», – сказав Харейде в коментарі для УЄФА.

  • Збірна України під керівництвом Сергія Реброва пройшла Боснію і Герцеговину (2:1) у півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024.
  • У фіналі стикових матчів Україна 26 березня у польському Вроцлаві на Міському стадіоні зіграє проти Ісландії, яка у паралельному матчі в гостях розгромила Ізраїль (4:1).
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе вийти на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.