Челсі готується оновити трансферний рекорд України: клуб Мудрика знову «вкраде» зірку збірної у Арсеналу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
504
1 голос
Челсі готується оновити трансферний рекорд України: клуб Мудрика знову «вкраде» зірку збірної у Арсеналу
Георгій Судаков, фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Челсі прагне випередити своїх конкурентів у трансферних перегонах за півзахисником Шахтаря Георгієм Судаковим. Сині можуть вдруге оновити трансферний рекорд України.

Челсі встановив нові контакти та націлений випередити Арсенал та Манчестер Юнайтед у боротьбі за хавбека Шахтаря Георгія Судакова, причому всі три клуби виходили на «гірників» протягом останніх тижнів.

Вважалося, що Арсенал мав найкращу позицію, однак тепер «каноніри» ризикують втратити її через своїх лондонських конкурентів.

Шахтар хоче отримати 100 мільйонів євро за свого таланта. Якщо це їм вдасться, Судаков стане найдорожчим українським футболістом в історії.

Обидва манчестерські гранди також дуже зацікавлені у послугах Судакова, але поки що не доклали стільки зусиль для укладення угоди, хоча мали контакти з його агентами.

Проявляють інтерес до хавбека й клуби Серії А Наполі та Ювентус. Джерела, на які посилається TEAMtalk, стверджують, що останнє, чого хочуть італійські сторони – це торги, оскільки вони не володіють такою фінансовою потужністю, як їхні англійські конкуренти.

  • Нагадаємо, що рік тому Арсенал майже підписав Михайла Мудрика, але в останню мить Челсі перебив пропозицію і за 70+30 мільйонів євро забрав таланта до себе.
  • Судаков у нинішньому сезоні має наступні показники: 24 матчі, п'ять голів, два асисти.
  • Його контракт розрахований до 31 грудня 2028 року.
  • Transfermarkt оцінює гравця в 25 мільйонів євро.