Дніпро-1 готовий продавати лідерів: Циганик пояснив, чому керівництво клубу пішло на такий крок

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
506
1 голос
Дніпро-1 готовий продавати лідерів: Циганик пояснив, чому керівництво клубу пішло на такий крок
Олександр Піхальонк. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик розповів, що Дніпро-1 готовий до продажу Олександра Піхальонка, Олексія Гуцуляка та Валентина Рубчинського.

Українські та європейські клуби можуть посилити свої склади за рахунок підписання лідерів Дніпра-1. Про це заявив інсайдер Ігор Циганик в ефірі авторського ютуб-каналу.

Журналіст заявив, що керівництво клубу чекає пропозицій щодо трансферу відразу трьох своїх провідних гравців:

  • Олександра Піхальонка, 
  • Олексія Гуцуляка, 
  • Валентина Рубчинського.

Таке рішення босів клубу пов’язане з тим фактом, що у всіх трьох виконавців влітку 2025 року завершуються контракти з дніпрянами. Тому вигідніше буде продати їх найскоріше та не чекати поки угоди з футболістами наблизяться до завершення.

  • У цьому сезоні у всіх турнірах Піхальнок провів за Дніпро-1 27 зустрічей, забив п’ять голів та віддав п’ять асистів. Transfermarkt оцінює футболіста у п’ять мільйонів євро.
  • У нинішньому сезоні Рубчинський зіграв 27 матчів за дніпрян, забив один гол та оформив чотири результативні передачі. Transfermarkt оцінює хавбека у 1.2 мільйони євро.
  • На рахунку Гуцуляка 25 поєдинків, п’ять точних ударів та чотири асисти. Transfermarkt оцінює гравця у 1.8 мільйони євро.