Тренер Чорноморця не повернувся в Україну: клуб УПЛ готує покарання для втікача – подробиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
479
1 голос
Тренер Чорноморця не повернувся в Україну: клуб УПЛ готує покарання для втікача – подробиці
Ігор Касьяненко. Фото: Google
Керівництво одеського Чорноморця офіційно відреагувало на втечу тренера з фізпідготовки «моряків» Ігоря Касьяненка, який вирішив не повертатися до України зі зборів у Туреччині. Його вже звільнено.

Напередодні мережу підірвала інформація про те, що тренер з фізпідготовки Чорноморця Ігор Касьяненко втік з розташування клубу.

Інцидент стався по завершенню зборів команди Романа Григорчука у Туреччині:  Касьяненко не зʼявився до аеропорту міста Анталья, коли команда відлітала в Кишинів (далі був трансфер в Одесу). 

Керівництво одеського клубу підтвердило факт втечі свого працівника, вже звільнило його із займаної посади і пригрозило анулюванням фахівцю тренерської ліцензії.

«Чорноморець ініціював процес анулювання Касьяненку тренерської ліцензії. Той, хто обманув клуб, свого безпосереднього керівника, головного тренера команди не має права залишатися у футболі. Ті, хто взяв Касьяненка на роботу, мають знати про його хист до зради», – проінформувала пресслужба Чорноморця.

  • Після 21-го туру Чорноморець має в активі 23-ри очки та займає десяту сходинку у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі «моряки» вдома прийматимуть Верес. Поєдинок в Одесі заплановано на 17 березня. Початок гри о 15:30.