«У нас багато футболістів. Ми не залежимо від Циганкова»: Ребров розповів про спілкування з гравцем Жирони

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
151
0 голосів
«У нас багато футболістів. Ми не залежимо від Циганкова»: Ребров розповів про спілкування з гравцем Жирони
Віктор Циганков, фото: Жирона
Головний тренер збірної України Сергій Ребров заявив, що у півзахисника Жирони Віктора Циганкова є хороші шанси встигнути відновитися від ушкодження перед вирішальними матчами плей-оф кваліфікації Євро-2024.

Сергій Ребров розповів про відновлення Циганкова. Тренер збірної України заявив, що Віктор має шанси зіграти проти Боснії та Герцеговини.

«Які шанси у Циганкова допомогти команді? Дуже високі. Я щодня з ним спілкуюся і відстежую динаміку його відновлення. Подивимося. Усе, звісно, залежить насамперед від нього, від того, як він відновлюватиметься.

Але в нас в обоймі багато футболістів, ми не залежимо від Циганкова. Він дуже важливий для нас гравець, але в нашому таборі 28 футболістів, тож у будь-якому разі ми будемо серйозно готуватися. Але, звичайно, будемо дуже раді, якщо Віктор нам допоможе», – цитує слова Реброва Dynamo.kiev.ua.

Раніше іспанські журналісти повідомили, що ушкодження вінгера не є важким і він може навіть зіграти проти Хетафе 16 березня.

  • Циганков у поточному сезоні провів за Жирону 27 матчів: шість голів, чотири результативні передачі. 
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня.