Ексгравець Чорноморця може стати спортивним директором клубу: півзахисник востаннє грав у минулому році

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
120
0 голосів
Ексгравець Чорноморця може стати спортивним директором клубу: півзахисник востаннє грав у минулому році
Іван Бобко, фото: Google
Колишній гравець Чорноморця Іван Бобко близький до повернення в одеський клуб у ролі спортивного директора або близького за функціоналом менеджера.

Іван Бобко може повернутися у Чорноморець у ролі спортивного директора або менеджера, повідомляє Telegram-канал «Футбол з вертольоту».

За інформацією джерела, 33-річний експівзахисник міг би продовжити кар'єру гравця, але менеджерська посада є для нього більш цікавою на даному етапі життя.

Бобко кілька разів за кар'єру повертався у Чорноморець. Загалом на його рахунку 134 матчів, 11 забитих м'ячів та сім гольових передач у складі «моряків».

Останнім клубом в кар'єрі Івана стали львівські Карпати, за які він відіграв чотири матчі у 2023 році. 

  • Бобко також встиг пограти за ЛНЗ, грузинське Торпедо, казахський Окжетпес, шведську Ексельстуну, угорський Дебрецен та Металіст. 
  • Головний тренер Чорноморця Роман Григорчук раніше повідомив, що нігерійський хавбек Джек Іпалібо несподівано залишив одеську команду.
  • Чорноморець перебуває на 10 позиції у турнірній таблиці УПЛ, маючи 23 очки після 19 матчів. У своєму наступному поєдинку одесити зустрінуться 17 березня проти Вереса.