«Вивчав методи роботи Де Дзербі»: Дулуб у захваті від екстренера Шахтаря, і не тільки

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
71
1 голос
 «Вивчав методи роботи Де Дзербі»: Дулуб у захваті від екстренера Шахтаря, і не тільки
Олег Дулуб. Фото: Google
Головний тренер дебютанта української Прем’єр-ліги ЛНЗ Олег Дулуб розповів про свої літературні вподобання та висловив захоплення від методів тренерської роботи італійця Роберто Де Дзербі.

Олег Дулуб чимало часу приділяє не лише суто тренерській діяльності на посаді головного тренера черкаського ЛНЗ та перегляді інших матчів УПЛ й інших провідних ліг світу, а й активно штудіює спеціалізовану літературу. 

«У міжсезоння я ще раз перечитав книгу Карлсона про роботу менеджерів в АПЛ. Вивчав методи роботи Де Дзербі. Що застосовує, які засоби. Здавалося б, протистояли ми один одному в Україні, але методи його роботи викликають захоплення. 

Працюючи в Карпатах, я прочитав англійською книгу «Філософія гри» Марсело Б'єлси, вона схоже враження справила. На жаль, по ходу чемпіонату в тебе зовсім обмежений час присвятити самоосвіті», –  розповів Дулуб в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Після 18-ти турів ЛНЗ має в активі 23 залікові бали, які дозволяють команді Олега Дулуба триматися на десятому щаблі у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі, 8 березня, черкащани на виїзді зіграють проти харківського Металіста 1925.
  • Роберто Де Дзербі працював з Шахтарем у сезоні 2021/2022 років.
  • Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Де Дзербі залишив свою посаду в донецькому клубі та очолив Брайтон.