Україна отримає нового чемпіона з футболу? Журналіст назвав дві команди, які розіграють титул УПЛ

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
753
1 голос
Україна отримає нового чемпіона з футболу? Журналіст назвав дві команди, які розіграють титул УПЛ
Олександр Зубков проти Назара Волошина та Владислава Дубінчака. Фото: ФК Шахтар
Відомий журналіст Андрій Сеньків висловив власну думку про те, хто боротиметься за чемпіонство в УПЛ у цьому сезоні. На його думку, фаворити будуть класичними – Шахтар та Динамо.

Журналіст Андрій Сеньків вважає, що за чемпіонство в цьому сезоні чемпіонату України будуть боротися Шахтар та Динамо. Інші команди, на його думку, нині не готові скласти серйозну конкуренцію нашим грандам.

«В мене як були два фаворити перед зимовою паузою, так і лишилися – Динамо та Шахтар. Я не вірю, що на дистанції Кривбас, Полісся, чи ще хтось зможе «затащити». Без шансів. Чим швидше ця гонитва закінчиться, тим краще. Не буде багато розбитих надій».

При цьому Сеньків зазначив, що може назвати приблизно рівними склади Шахтаря та того ж Кривбасу після їхнього очного матчу (5:2).

«Я не думаю, що справа в рівні гравців. Мені не виглядає так, що навіть ті легіонери, які є у Кривбасу, є набагато нижче рівнем за гравців Шахтаря».

На думку журналіста, проблемою підопічних Юрія Вернидуба є психологічна неготовність боротися за чемпіонство.

«Це нормальна збита команда, але я не вірю, що її вистачить на довгій дистанції. Певно, що саме ментально. У NBA про таке кажуть «ген чемпіонства», – зазначив Сеньків у програмі YouTube-каналу «КДК».

  • Зазначимо, що Шахтар та Динамо нині є лідерами УПЛ за втраченими очками;
  • «Гірники» мають 37 очок в активі після 17 проведених матчів. Біло-сині набрали 37 бали у 16 зустрічах;
  • За всю історію незалежної України (1992-н.ч.) чемпіонами ставали три команди: Таврія (один титул), Динамо (16) і Шахтар (14).