Чи є шанс у збірної України перемогти у плей-оф відбору Євро-2024: боснійський легіонер Чорноморця відповів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
301
2 голоси
Чи є шанс у збірної України перемогти у плей-оф відбору Євро-2024: боснійський легіонер Чорноморця відповів
Владімір Арсіч. Фото: Google
Боснійський захисник одеського Чорноморця Владімір Арсіч поділився думками щодо поєдинку в рамках плей-оф відбору до Євро-2024 між збірною своєї країни та командою України.

Владімір Арсіч, який виступає у складі Чорноморця на позиції захисника, вважає, що у Боснії та Герцеговини немає ніяких шансів у протистоянні плей-оф відбору до чемпіонату Європи проти українців.

«Я думаю, що у Боснії та Герцеговини немає шансів проти України. У них дуже багато проблем у збірній. Чесно кажучи, я не слідкую за збірною Боснії та Герцеговини – я більше слідкую за збірною Сербії.

Але в нинішній збірній Боснії та Герцеговини є хлопці, яких я добре знаю. Ну от, наприклад, Адріан Баришич із швейцарського Базеля – ми з ним грали разом у центрі захисту збірної U-19», – цитує Арсіча «Український футбол».

  • У березні, 21 числа,  збірна України в рамках плей-оф кваліфікації Євро-2024 зіграє з Боснією і Герцеговиною на її полі.
  • У разі перемоги українська команда зустрінеться з переможцем пари Ісландія – Ізраїль.
  • Якщо підопічні Сергія Реброва зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.
  • Арсіч взимку перейшов до Чорноморця та ще не встиг дебютувати за одеситів.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 31 грудня 2025 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 100 тисяч євро.