Колос з перемоги розпочав другу частину сезону УПЛ: Верес продовжує перебувати у зоні вильоту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
376
1 голос
Колос з перемоги розпочав другу частину сезону УПЛ: Верес продовжує перебувати у зоні вильоту
Фото: телеграм-канал Колоса
У поєдинку 18-го туру української Прем'єр-ліги рівненський Верес вдома програв Колосу з Ковалівки (0:2). Команда Ярослава Вишняка продемонструвала майже ідеальну реалізацію.

Перший тайм поєдинку на стадіоні «Авангард», що у травні прийматиме фінал Кубка України, видався безгольовим. Обидві команди спромоглися лише на один удар в ствір воріт на двох, вдався він Вересу, але який!

Віталій Дахновський вирізав з правого флангу майже ідеальний навіс на Яго Сікейру, але бразилець, пробиваючи з двох двох метрів (!) не зміг переграти Кирила Фесюна, тому й пас вийшов саме майже, а не ідеальним.

Як витискати максимум з мінімуму по перерві показали гравці Колоса. Спершу Андрій Цуріков пальнув з-за меж штрафного після стрімкої контратаки своєї команди, а за чотири хвилини по тому, подвоїв перевагу ковалівців їх новачок Гітіс Паулаускас. Два удари в площину – два голи!

Згодом був ще й удар номер три, але від у гол не трансформувався.

▶️  Відео голів у матчі Верес Колос за ПОСИЛАННЯМ 

Українська Прем’єр-ліга

18-й тур

Верес – Колос 0:2 (0:0)

Голи: Цуріков, 79, Паулаускас, 83.

  • Після перемоги в Рівному Колос піднявся на дві сходинки догори. Ковалівці мають в активі 24 очки та займають сьомий рядок в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • Верес з 12-ма пунктами в активі так і залишився на 15-му щаблі.
  • У наступному турі Верес на виїзді зіграє проти полтавської Ворскли. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри о 15:30.
  • Колос в турі номер 19 вдома прийматиме львівський Рух. Матч має бути зіграно 2 березня. Початок гри о 18:00.