Денисов потрапив у ДТП: директор Полісся дивом уникнув загибелі – моторошні подробиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
501
1 голос
Денисов потрапив у ДТП: директор Полісся дивом уникнув загибелі – моторошні подробиці
Олександр Денисов. Фото: Google
Колишній директор телеканалів Футбол 1/2/3 і нинішній директор медіа, маркетингу та спонсорства житомирського Полісся з Житомира Олександр Денисов потрапив у ДТП в Карпатах. Життя фунціонеру врятували подушки безпеки.

Олександр Денисов розповів про те, як він потрапив в ДТП. Сталося це ще тиждень тому, однак увесь цей час функціонер Полісся зберігав медійну тишу.

Й от – повідомив подробиці.

«Це трапилось на серпантині в Карпатах. Не самий свіжий Ніссан з поспішаючим по негайних бізнес справах в Мукачево дідом, вилетів із-за фури на мою смугу. Сховатися за фуру він вже не встиг. Вдарився об хвіст вантажівки і та за інерцією підкинула автівку в мій бік…

Факт зламаних ребер найменше з того, що могло статися у випадку, якщо б я не встиг викрутити кермо, уникаючи лобового зіткнення. Удар прийшовся в мій бік. А далі як повтор голу в якості суперслоу, якісь місцеві малолітні пастухи намагаються відкрити розчавлені двері машини, руки в кров від розбитого скла, парашутом маячить у вікні відпрацьований airbag, якісь люди збираються навколо», – написав Денисов на своїй сторінці в Інстаграм. 

  • На зимову перерву Полісся пішло, маючи в активі 32 очка, які дозволяють команді займати третю сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від лідерів – Кривбаса та Дніпра-1 – складає два пункти.
  • Першим поєдинком у новому році для житомирян має стати виїздна гра проти львівського Руха.
  • Матч заплановано на 25 лютого. Початок гри о 18:00.