Чемпіони європейської країни «розсмішили» Шахтар пропозицією по Судакову: «гірники» не забарилися з відповіддю

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
990
2 голоси
Чемпіони європейської країни «розсмішили» Шахтар пропозицією по Судакову: «гірники» не забарилися з відповіддю
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Донецький Шахтар відмовився продавати Галатасараю свого 21-річного півзахисника Георгія Судакова. Турецький гранд, на думку менеджменту «гірників», запропонував занадто маленьку суму.

Шахтар відмовив Галатасараю у трансфері хавбека Георгія Судакова, адже за таланта були запропоновані дуже скромні гроші.

Розмова про можливий перехід відбулася між генеральним директором Галатасараю Ерденом Тимуром та генеральним директором Шахтаря Сергієм Палкіним.

«Тимур розповів своєму колезі з Шахтаря, що вони шукають «10-го номера», а Окан Бурук (головний тренер Галатасараю, – прим. «СЕ») хоче отримати Судакова. Він зазначив, що вони готові заплатити за нього 15-18 мільйонів євро».

У донецькому клубі не сприйняли запропоновану чинними чемпіонами Туреччини суму, тому жодних конкретних переговорів щодо Судакова не відбулося.

«Гендиректор Шахтаря, зі свого боку, сказав, що вони очікують набагато більшу суму за Судакова і що клуб не вестиме перемовин про суми, нижче 30 мільйонів євро. Саме тому ніяк перемовин по Судакову і не було», – повідомляє FOTOSPOR.

  • Зазначимо, що Судаков має чинний контракт із Шахтарем до 31 грудня 2028 року. За інформацією ЗМІ, в угоді прописана клаусула у 150 млн євро;
  • Преса раніше повідомляла, що «гірники» не продали українця за 40 мільйонів євро у Наполі;
  • Судаков в цьому сезоні зіграв 18 матчів, у яких забив три голи й зробив одну результативну передачу.
  • Трансфермаркт оцінює футболіста у 18 млн євро.