Полісся провело турнір по довгим нардам, Буткевич програв у фіналі: хто став переможцем

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
582
0 голосів
Полісся провело турнір по довгим нардам, Буткевич програв у фіналі: хто став переможцем
Геннадій Буткевич та Олег Кудрик на турнірі з довгих нард. Фото: Полісся
Житомирське Полісся провело турнір з довгих нард. У змаганні брав участь власник команди Геннадій Буткевич, але тріуфатором розіграшу став голкіпер Олег Кудрик.

Полісся не тільки готується до нового сезону чемпіонату України, а й знаходить час, щоб урізноманітнити перебування на зборах.

Так, футболісти житомирського клубу, масажисти та Геннадій Буткевич провели турнір з довгих нард за кубковою системою та однією партією на виліт. Змагання розпочали з 1/4 фіналу.

Власник Полісся дійшов до фіналу, але поступився воротарю житомирців Олегу Кудрику. Топ-3 замкнув Владислав Огіря. Про це повідомила пресслужба команди Юрія Калитвинцева.

Журнал Forbes оцінює статки Буткевича в 530 мільйонів доларів. Бізнесмен володіє АТБ і вкладає в родовища рідкісноземельних металів, урану і графіту в Житомирській і Кіровоградській областях.

Раніше ми писали, скільки заробляють футболісти Полісся.

  • Олег Кудрик цього сезону зіграв за житомирців в одному поєдинку та двічі пропустив.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 150 тисяч євро.
  • На зимову перерву Полісся пішло, маючи в активі 32 пункти, які дозволяють команді Юрія Калитвинцева займати третю сходинку в турнірній таблиці УПЛ. Відставання від Кривбаса та Дніпра-1, які є лідерами, складає два пункти.
  • Першим матчем у новому році для житомирян має стати виїзна гра проти львівського Руха. Матч заплановано на 25 лютого. Початок гри о 18:00.