Поворознюк назвав Трендеця «негодяєм»: блогер відповів президенту Інгульця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
208
0 голосів
Поворознюк назвав Трендеця «негодяєм»: блогер відповів президенту Інгульця
Дмитро Поворознюк. Фото: Google
Блогер Дмитро Поворознюк відповів на претензії президента Інгульця Олександра Поворознюка і запевнив, що якщо потрібно він вибачиться перед ним.

Конфлікт вичерпано. Блогер Дмитро Поворознюк відреагував на інтерв'ю президента Інгульця Олександра Поворознюка «Українському футболу», де той висловий претензії журналісту, що той, мовляв, хайпанув на тому, що вони мають однакові прізвища.

Президент Інгульця пригдав блогеру, як той розповів історію, що його, Дмитра Поворюзнюка, до нього Олександра Поворознюка на інтерв'ю, ніби з мигалками у супроводі, як віпа, привезли полісмени. І все, знову ж таки, через однакові прізвища.

«Він «негодяй». Тому що він мене обдурив. Дзвоню до Діми, кажу: «Діма, ти шо чудиш, ти збрехав, а на тому всьому твоєму хайпі всі розкидають цю інформацію.

Вибачся публічно, поясни, що цього не було. Нах*й ти про мене ця х*йню пишеш?». Він кинув слухавку і більше трубку від мене не бере».

Олександр Поворознюк зазначив, що хотів домогтися вибачень навіть через президента Вереса Івана Надєїна, бо Дмитро Поворознюк грав за НК, але не вийшло. 

Сам же блогер-футболіст сказав наступне: 

«Це був жарт на початку випуску. Я з ним не спілкувався про це. Чи не буде проблемою вибачитися перед ним? Ні, не буде», –  розповів Дмитро Поворознюк в інтерв’ю «Українському футболу». 

  • Олександр Поворознюк заснував ФК Інгулець у 2013 році, а у 2014-му клуб набув професійного статусу.
  • В 2020 році команда вперше вийшла в УПЛ, а роком раніше грала у фіналі Кубка України.
  • За підсумками першого етапу чемпіонату в Першій лізі команда з Петрового впевнено виграла змагання у Групі В. Навесні клуб Поворознюка спробує здобути перепустку до УПЛ в поєдинках групи на підвищення у класі.