«Він «негодяй». Обдурив мене»: Поворознюк «наїхав» на колишнього гравця клубу УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
221
0 голосів
«Він «негодяй». Обдурив мене»: Поворознюк «наїхав» на колишнього гравця клубу УПЛ
Дмитро Поворознюк. Фото: Instagram
Епатажний президент Інгульця Олександр Поворознюк розповів, як його обманув журналіст Дмитро, який має таке саме прізвище, як і власник команди з Петрового, та свого часу виступав у складі Вереса.

Олександр Поворознюк заявив в ексклюзивному інтерв’ю для «Українського футболу», що негативно ставиться до ексгравця Вереса, а нині блогера, Дмитра Поворознюка.

За словами власника клубу з Петрового, Дмитро казав, що його зупинила служба ГАІ, коли він їхав до Поворознюка брати інтерв’ю, а потім поліція з мигалками супроводила його до президента Інгульця.

«Він «негодяй». Тому що він мене обдурив. Він просто взяв та хайпанув на одному моменті. Приїхав до мене брати інтерв'ю, і каже: «Мене тут при виїзді з Олександрії зупиняють «гаішники», я їм показую паспорт, де моє прізвище Поворознюк, говорю, що я їду до Олександра Григоровича, і мене з мигалками провели прямо до вас на стадіон». Тільки я мигалок тих не бачив». 

Поворознюк, той, що бізнесмен, побачив цю історію в одному з інтернет-видань з голосним заголовком.

«Сказав і сказав, ми посміялися та розійшлися. А потім він видає це в інтерв'ю Трибуні. Через місяць інший журналіст із Трибуни пише: «Поки українським футболом керуватимуть такі президенти, як Поворознюк… Це справжній Дон Корлеоне, він роз'їжджає районом, а там його міліція, прокуратура його, поліція всюди проводить».

Олександр Григорович подзвонив журналісту та попросив вибачитися за брехню, але той відмовив і перестав відповідати.

«Дзвоню до Діми, кажу: «Діма, ти шо чудиш, ти збрехав, а на тому всьому твоєму хайпі всі розкидають цю інформацію. Вибачся публічно, поясни, що цього не було. Нах*й ти про мене ця х*йню пишеш?». Він кинув слухавку і більше трубку від мене не бере».

Президент Інгульця згадав, що пізніше до нього звернувся колега з Вереса Іван Надєїн та попросив дати інтерв’ю, але Поворознюк зажадав вибачень від журналіста.

«У Вересі стільки часу він був. Навіть президент Вереса Надєїн просив: «Можна приїхати, щоб ви дали інтерв'ю для мого ютьюба, поговоримо про футбол?». 

Я відповів: «За однієї умови, спочатку твій підопічний Поворознюк Діма вибачиться перед українським народом, що він нап*зд*в на Поворознюка, а потім говоритимемо». Так ніхто й не приїхав, – сказав Поворознюк.

  • Дмитро Поворознюк виступав у Вересі двічі (2020-2021, 2022-2023). Також він зняв серіал про рівненський клуб. Зараз займається просуванням авторського ютуб-каналу «Триндець».
  • За підсумками осіннього етапу розіграшу Першої ліги Інгулець набрав 42 бали та впевнено виграв боротьбу в групі В.
  • Після поновлення чемпіонату навесні Інгулець гратиме у чемпіонській групі за право виходу до УПЛ.
  • Свій перший офіційний матч петровці проведуть проти Прикарпаття. Базовою датою є 23 березня.
  • Олександр Поворознюк створив ФК Інгулець у 2013 році.