В Бразилії розкритикували Педріньо за новий контракт з Шахтарем: агент вінгера жорстко відповів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
809
0 голосів
В Бразилії розкритикували Педріньо за новий контракт з Шахтарем: агент вінгера жорстко відповів
Педріньо. Фото: Google
Бразильським вболівальникам не сподобалося рішення Педріньо продовжити контракт із донецьким Шахтарем. Агент футболіста «поставив на місце» недоброзичливців.

У вівторок, 6 лютого, стало відомо, що вінгер Педріньо уклав нову п'ятирічну угоду з Шахтарем до 30 червня 2029 року та приєднається до команди у липні 2024 року. 

Фанати «гірників» не надто позитивно сприйняли цей факт, але дуже жорстко гравця розкритикували бразильські вболівальники.

Агент півзахисника Вілл Дантас жорстко виступив на захист Педріньо, відповівши невдоволеним.

«Сума, яку Педріньо заробить у Шахтарі за один місяць, ви й вся ваша родина не заробите за все життя. З кожним днем Педріньо стає все успішнішим, і не дивно, що Шахтар подвоїв йому зарплату і продовжив з ним контракт на п'ять років. 

Він доб'ється успіху, а ви – невдахи, у вас повне лай*о у житті й ви залишитесь лай*ом до кінця свого життя», – відповів агент критикам у Twitter.

  • У нинішньому сезоні Педріньо захищає кольори Атлетіко Мінейро. Вінгер провів за бразильський клуб 43 матчі: три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює гравця у сім мільйонів євро.
  • В УПЛ Шахтар завершив першу половину сезону на четвертому місці з 31 балом в активі.
  • Друга частина сезону розпочнеться для команди Маріно Пушича 15 лютого грою в 1/16 фіналу Ліги Європи з французьким Марселем.