«Одна з його найсіріших ігор»: іспанські ЗМІ винесли вердикт Циганкову за матч Жирона – Реал Сосьедад

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
713
0 голосів
«Одна з його найсіріших ігор»: іспанські ЗМІ винесли вердикт Циганкову за матч Жирона – Реал Сосьедад
Віктор Циганков. Фото: Google
У поєдинку 23-го туру іспанської Ла Ліги Жирона не зуміла переграти Реал Сосьєдад (0:0). Український півзахисник червоно-білих Віктор Циганков провів на полі 80 хвилин ігрового часу.

Іспанські спортивні журналісти у своїх оглядах на гру 23-го туру Ла Ліги між Жироною та Реал Сосьєдадом (0:0) не сильно, але все ж розкритикували дії українського вінгера команди Мічела Санчеса Віктора Циганкова.

Сайт Sport-express.ua промоніторив іспанські спортивні ЗМІ, виокремивши написане про Циганкова.

Lesportiu 

«Був набагато активнішим на власній половині поля, у оборонних завданнях, ніж попереду. Його затиснув Галан, і він ледь зміг проникати в зону суперника». 

Sport – 5/10

«Циганков застряг. Одна з його найсіріших ігор. Потрапив в оборонну пастку Реал Сосьєдаду, яка не залишила українцю жодних можливостей для того, щоб вести свою команду в атаку.

Його найкращий шанс – штрафний удар, який Реміро чудово відбив долонею».

Нагадаємо, що український нападник Жирони  Артем Довбик поєдинок проти Реал Сосьєдада пропустив через травму.

Після 23-х турів Жирона, як і раніше, посідає друге місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший рядок, складає два пункти. 

  • У наступному турі підопічні Мічела Санчеса на виїзді зіграють саме проти Реала. Битва, яка може стати вирішальною у чемпіонських перегонах, запланована на 10 лютого. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Віктор Циганков у поточному сезоні провів за Жирону 21 матч в усіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 25 мільйонів євро.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 років 24 поєдинки в усіх офіційних турнірах: 14 голів, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 28 мільйонів євро.