Головний тренер Валенсії відреагував на переможний гол Яремчука: відверті слова легенди клубу щодо українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1514
0 голосів
Головний тренер Валенсії відреагував на переможний гол Яремчука: відверті слова легенди клубу щодо українця
Роман Яремчук, фото: Getty Images
Головний тренер Валенсії Рубен Бараха прокоментував виступ свого українського форварда Романа Яремчука у домашньому матчі проти Альмерії (2:1) у рамках 23-го туру чемпіонату Іспанії.

Головний тренер Валенсії Рубен Бараха висловився стосовно виступу нападника Романа Яремчука у поєдинку з Альмерією (2:1) у 23-му турі Ла Ліги. Він залишився задоволений переможним голом українця і його взаємодією з Уго Дуро, який також забив.

«Роман був у добрій формі, доки не захворів. Коли ми грали з двома нападниками, ми пресингували. Вони добре попрацювали, добре взаємодіяли. Якщо ви виграєте, і двоє ваших форвардів забивають голи, це добре. Дуже важливо, щоб двоє ваших нападників забивали», – наводить слова коуча Marca.

  • Для Яремчука це був третій гол у 20 матчах за Валенсію;
  • Валенсія вийшла на сьоме місце у таблиці Ла Ліги, набравши 35 очок.
  • Свій наступний матч «кажани» проведуть 10 лютого. У рамках Ла Ліги вони в гостях зіграють проти Лас-Пальмасу;
  • Зазначимо, що Бараха є головним тренером Валенсії з лютого минулого року. Також він у часи ігрової кар’єри захищав кольори команди на позиції хавбека із 2000 по 2010 рр. (361 матч, 56 голів, 19 асистів) і виграв з нею п'ять трофеїв (два чемпіонати і Суперкубок Іспанії, Кубок УЄФА і Суперкубок УЄФА).