«Найважливіше – це рівень футболу»: Мічел прокоментував виліт Жирони з Кубка Іспанії

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
255
0 голосів
«Найважливіше – це рівень футболу»: Мічел прокоментував виліт Жирони з Кубка Іспанії
Мічел, фото: Google
Жирона програла у чвертьфіналі Кубка Іспанії Мальорці. Для команди Мічела, яка вилетіла з турніру, це була лише друга поразка цього сезону.

Головний тренер Жирони прокоментував поразку команди у грі з Мальоркою у чвертьфіналі Кубка Іспанії. Він розповів, що в команді засмучені через виліт. 

«Нормально, що в команді дещо засмучені цією поразкою. Але ми вже готуємось до матчу чемпіонату проти Сельти. У Ла Лізі у нас усе йде добре, і нам потрібна перемога, щоб залишатись у групі лідерів. Я завжди казав, що найважливіше – це рівень футболу.

Ми досить скромна команда, щоб розуміти – ми здатні обіграти будь-якого суперника, але поразки також зустрічаються на нашому шляху. Потрібно продовжувати прогресувати, бо суперники з кожним матчем дедалі краще знають, як ми граємо», – сказав Мічел.

  • Команда Віктора Циганкова та Артема Довбика проведе матч Ла Ліги проти Сельти 28 січня.
  • У чемпіонаті Іспанії за підсумком 21-го туру Жирона посідає перше місце в таблиці, випереджаючи на одне очко Реал. Мадридці мають поєдинок у запасі.
  • Довбик зіграв за Жирону цього сезону 21 поєдинок, забив 14 голів та віддав сім результативних передач. Циганков у поточному сезоні провів 20 матчів в усіх турнірах: чотири голи, три результативні передачі.